profil...semnat... MARA

profil...semnat... MARA

miercuri, 6 aprilie 2011

trei puncte...

Astazi voi decide: merita sa mai traiesti draga blog sau esti si tu sortit pieirii de rand cu alte ganduri ale mele... Stiu ca urmeaza o perioada in care voi avea timp berechet sa scriu, sa reflectez, sa inshir vise implinite si neimplinte inca , criticilor voastre... Viata mea se schimba olekuta brusc, incepand cu 01 aprilie, intervin schimbari pozitive, ce sa mai zic in afara de asta, cand in cap am o mie si una de cuvinte si tot atitea semne de punctuatie. Da de semne de intrebare si trei puncte nici nu mai zic. Eu tare mai obisnuiesc sa pun trei puncte, recunosc, dar asta nu ar insemna ca sint un om nehotarat ci doar ca eu vreau sa continuie, totul , absolut totul ce este frumoas : tineretea, dragostea, indragostirea, copilaria, laptele mamei, prieteniile adevarate, odihna primavara si vara in padure, momentele frumoase, senzatia de fluturi in stomac, prima data in clasa I, primul cuvant, si ar mai fi foarte multe . Nici pana seara nu termin cu siguranta. Va zic doar: am auzit nu prea de bine in aceste zile, anume, despre boala unor rude, despre indifenta unor oameni, despre imposibiliatatea de a mai schimba ceva si de asta cred ca clipa totusi merita de trait asa ca si cand alta nu ar mai urma...

3 comentarii:

  1. Cu vreo 5 ani in urma am avut si eu asa momenent. Am aflat despre o boala destul de grava a unei prietene de ale mele, moment in care pur sisimplu am ramas fara cuvinte si cu lacrimi in ochi. Atunci la fel mi-am zis ca fiecare clipa din viata merita traita la maxim, pentru ca niciodata nu stii ce te asteapta a doua zi. Trist dar adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  2. ehh draga nashika sigur ca merita acest blog viata ,caci tot ce sa nascut ,sau va urma sa se nasca din noi:)e viu si frumos si plin de sens!!!

    RăspundețiȘtergere